Reflexions d’un iniciat (1): Poblemàtica a curt/mig plaç que ens podem trobar a Godall

Font: ACORD PER GODALL

Ens remontem al dia 26-10-2007, Sessió extraordinària de l’Ajuntament de Godall per tractar com a tema principal la Proposta aprovació expedient de modificació i adequació d’ordenances fiscals i municipals exercici 2008…
L’ajuntament de Godall té aquest any, un coeficient de 0,830 per a URBANA i un 0,950 per a RUSTICA. EN MITJANA, ÉS EL SETÉ POBLE MÉS CAR DE LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA (això son dades reals que es poden extreure de la web del catastre:

Aquí també està el link amb els valors mitjos i el rànking de la província de Tarragona: Els pobles amb més càrrega fiscal en quant a la contribució: http://usuaris.tinet.org/amatv/poble/docs/ibi2007ordenat.pdf

…LA MODIFICACIÓ (increment) D’ORDENANCES FISCALS AQUESTES QUE ESTEM PARLANT VAN ESTAR APROVADES EL PLE PASSAT AMB ELS VOTS A FAVOR DEL PARTIT SOCIALISTA DE GODALL (PSC) I AMB EL VOT D’ABSTÈNCIO DEL PARTIT POPULAR (PP). PER CONTRA, CiU I NOSALTRES (ACORD PER GODALL) VAM VOTAR EN CONTRA DE LA PUJADA D’IMPOSTOS.
L’abstenció del PP (tal i com està composat a dia d’avui el consistori equival a un vot a favor) va provocar un empat tècnic a 3 vots a favor i 3 en contra, però amb cas d’empat pareix que el vot de l’alcalde conta per 2. Per tant podem afirmar que amb els vots del PSC i el PP es va poder aprovar la pujada dels impostos….

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s