Entregada la Beca IES Les Planes 2013

on
El divendres 31 de gener, a la veïna localitat de Freginals es va fer l’acte d’entrega de la Beca Les Planes de l’any 2013.
Aquesta beca s’atorga conjuntament per tots els ajuntaments que tenen alumnes a l’institut Les Planes i es dóna a l’estudiant amb més bons resultats al finalitzar el seu cicle de Batxillerat, que són els que definitivament deixen l’institut per traslladar-se a la Universitat.
L’import total de la Beca és de 600 € i l’acte de lliurament es fa itinerant entre els diferents pobles: Masdenverge, Mas de Barberans, Freginals, La Galera, Godall i Santa Bàrbara.
A l’acte, organitzat enguany per l’Ajuntament de Freginals, van ser-hi present els alcaldes o regidors delegats de cada localitat, a més del màxim representant del centre educatiu, el seu director.
En aquesta edició la beca se li va atorgar a l’alumna planera, Inés Romeu Cuadrad, qui va aconseguir la qualificació més alta per part del centre. La noia, que estava acompanyada dels seus familiars i coneguts, es mostrava del tot satisfeta i agraïda pel premi aconseguit, i il·lusionada per emprendre una nova etapa en la seva vida d’estudiant.
Els diferents representants dels municipis, així com el director del centre, van voler destacar la tasca feta per Inés, així com donar-li tota la motivació necessària per poder començar aquest nou camí, que segur que no serà fàcil, però que com tot en la vida, cal lluitar amb constància i amb esforç per aconseguir-ho.
També van voler fer extensiva una felicitació als pares perquè sempre són una peça clau en el desenvolupament educatiu dels seus fills.
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s