Alcaldes i càrrecs del PSC de Terres de l’Ebre demanen a Navarro restituir els díscols

on

font: EuropaPress

  Una cinquantena de càrrecs, alcaldes i militants de la federació del PSC de les Terres de l’Ebre (Tarragona) ha instat el primer secretari del partit, Pere Navarro, a restituir els tres diputats díscols que van trencar la disciplina de vot en la votació del 16 de gener al Parlament sobre la consulta.
   En dues cartes, a les quals ha tingut accés Europa Press, els signants han apreciat que seria una “equivocació política” si el partit expulsés els tres parlamentaris: Joan Ignasi Elena, Marina Geli i Núria Ventura, qui fins aleshores era primera secretària d’aquesta federació, el dia a dia del qual ha assumit una gestora.
   Han remarcat que la sortida dels tres parlamentaris podria “agreujar encara més la delicada situació electoral” del PSC, ja que incentivaria la sortida de militants i simpatitzants d’aquesta organització.
   Després de recalcar que una de les senyes d’identitat històriques del partit ha estat sempre “la tolerància, el respecte a la pluralitat interna i l’esforç d’integració de totes les sensibilitats”, han apreciat que no es pot obviar que hi ha bases del partit que s’identifiquen amb els tres diputats díscols.
   “La integració de la diversitat en la unitat és l’única sortida política intel·ligent si aspirem a recuperar el suport electoral” que el PSC ha tingut històricament, han recalcat, pel que demanen a la direcció un canvi en el seu posicionament i una actitud de generositat i tolerància.
   Han criticat la formació d’una gestora, a la qual no reconeixen, i han qüestionat les formes de la direcció del PSC, “que no es corresponen amb els valors” que segons la seva opinió representa el socialisme.
   Entre els signants de les dues cartes, destaquen diversos alcaldes, com José Emilio Bertomeu (Deltebre), Marc Mur (Flix), Genoveva Margalef (El Perelló), Castor Gonell (Sant Jaume d’Enveja), Francesc Miró (Godall), Antonio Álvarez (Corbera d’Ebre), Lluís Melich (El Pinell de Brai), Lluís Agut (Bot), Maria Beltran (Tivenys) i Moisès Fabra (Xerta).
   També figuren el primer secretari del PSC d’Amposta, Antoni Espanya, i els alcaldes de Mas de Barberans (Josep Lleixà), Aldover (Joan Ferré), Ginestar (Josep Maria Domènech), Alfara de Carles (Josep Mas) i el president de l’Entitat Municipal descentralitzada (EMD) de Muntells, Joan Porres, a més de diversos regidors.
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s