Godall aprova la concessió de les beques per al transport dels joves que cursen estudis superiors (Ebredigital)

on
L’alcaldessa, Teresa Esmel, recorda que és una de les actuacions que pot tirar endavant el municipi gràcies al superàvit de 236.682,89 euros de què disposa. 
L’Ajuntament de Godall aprovarà dimecres en el transcurs del ple l’atorgament de les compensacions econòmiques corresponents a la convocatòria de beques al municipi per als estudiants que cursen estudis superiors. L’alcaldessa, Teresa Esmel, ha destacat la importància d’aquesta mesura per garantir l’accés a aquests ensenyaments als joves del poble i ha recordat que des de l’Ajuntament es poden seguir fent actuacions en benefici de la gent en un context de crisi com l’actual gràcies a la bona gestió feta pels governs encapçalats per Francesc Miró que han permès que actualment és disposi d’un romanent de tresoreria de 236.682,89 euros. Cal recordar, també, que l’Ajuntament ja atorga beques de llibres a tots els escolars del poble.
Segons les bases presentades, a les beques hi han pogut accedir els joves entre 18 i 25 anys que faci cinc anys que estiguin empadronats al municipi i que estiguin matriculats en cicles formatius de grau superior, estudis universitaris o de grau.
L’import que percebran va des dels 150 euros en desplaçaments de fins a 60 Km (anada i tornada); 200 euros fins a 250 Km, i de 300 euros si són més de 250 Km. Per poder percebre la beca cal haver aprovat més d’un 50% dels crèdits matriculats en el curs 2013-2014.
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s