La Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall ja té preparat 100 quilos d’espàrrecs

on
Obrirà portes aquest dissabte i espera rebre entre 2 i 3 mil visitants.
Entre les activitats paral?leles, destaca una xerrada pedagògica per donar-los a conèixer les diferents varietats d’olis als més joves

(J.Roig/T.G.).-Aquest municipi del Montsià, amb una població de poc més de 800 habitants, es prepara per viure la 12èna edició de la Fira de l’Oli i l’Espàrrec, dos elements alimentaris que es mariden perfectament per convertir-se en un dels elements gastronòmics més destacats del certament i que convoca centenars de visitants per degustar les seues ja populars truites d’espàrrecs i també els olis de qualitat que produeix la cooperativa local, organitzador de la Fira, amb la col?laboració de l’ajuntament.
Josep Maria Simó, gerent de la cooperativa godallenca, explicava que tot i que  la climatologia no ha estat la més apropiada per a la proliferació dels típics “espàrrecs de marge”, un any més i gràcies a l’aportació de la gent, han pogut superar les expectatives i ja n’han recollit un centenar de quilos.
Un altra de les activitats que destacava Simó per la seua intencionalitat pedagògica, era la xerrada dirigida als mes joves i que pronunciarà Marina Soler responsable de la DOP oli Baix Ebre-Montsià, anomenada “Que cal saber de l’Oli verge extra”, per ensenyar-los-hi a distingir  les diferents qualitats dels olis.
El Senador i portaveu adjunt de l’Entesa pel Progrés de Catalunya, Joan Sabaté serà l’encarregat d’inaugurar la Fira de Godall el dissabte a les 12:30h., una fira  que comptarà enguany amb més de 50 expositors i que  espera la visita d’uns tres mil visitants.
Un altre dels atractius de la fira godallenca seguiran essent les visites guiades al moli d’ oli de l’entitat i les degustacions del oli novell que s’ hi elabora.
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s