El Godall guanya 3-0 per incompareixença del rival

El Godall va guanyar 3-0 per la incompareixença del rival (el Móra la Nova).
S’havia de jugar el partit aplaçat per les últimes pluges, el Godall en un principi  va demanar de jugar-lo el divendres Sant, el Móra es va negar.  El Móra plantejava jugar-lo l’1 de maig, dia que al Godall no li anava bé.  Al no haver acord, la Federació va plantejar que el partit es jugués el diumenge 5 d’abril. El Móra, de nou, va dir que tampoc li anava bé i va carregar contra el Godall, titllant-los de poc esportius, quan el Godall únicament es va adaptar a la data que va dictar la Federació.
Aquesta crítica de falta d’esportivitat al Godall encara té menys fonament si tenim en compte que, a la primera volta de la competició, el Móra havia de jugar a camp del Godall, i el Godall es va prestar per canviar-li el desplaçament ja que ells volien jugar a camp propi aprofitant que eren les fires del municipi.
Un embolat que el Godall no té cap culpa i que s’ha vist obligat a respondre les crítiques amb un escrit de la Plantilla.
Després d’aquest setmana el Godall es posiciona 2on a la classificació. Un goig per als seguidors de poder disfrutar d’aquesta meravellosa plantilla.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s