Teresa Esmel: "La bona gestió i el nostre compromís amb els godallencs i godallenques ens avalen com a garantia de progrés a Godall"

on
Els socialistes destaquen la bona salut financera de l’Ajuntament que va tancar l’exercici del 2014 amb un superàvit de 225.567,12 euros sense deixar d’invertir al poble.
L’actual alcaldessa de Godall i candidata pel PSC a les eleccions del 24 de maig vinent, Teresa Esmel, ha fet una crida a la ciutadania “perquè revalidin la confiança en el nostre projecte com a garantia que la prioritat al municipi continuaran sent les persones, la millora de l’espai públic i la promoció turística i econòmica”. Esmel, a més, ha recordat la bona salut financera de què gaudeix l’Ajuntament, com ho certifica de nou el tancament de l’exercici 2014 que ha deixat un romanent positiu de tresoreria de 225.567,12 euros. Un control acurat de les finances municipals que no ha impedit però continuar invertint al poble.

Els socialistes ho rubriquen amb els fets que ascendeixen a un total de 494.415,41 euros invertits durant el mandat 2011-2015. Entre altres, les obres executades durant aquest darrer mandat han estat: la pavimentació de la segona fase del carrers del poble; el cobriment de la pista cultural polivalent i del barranc de la Caldera; la caseta del camp de bitlles; la construcció del Casal d’Entitats; l’arranjament de l’accés a la piscina; la declaració del Carnaval com Patrimoni Festiu de Catalunya; la rotonda d’accés a la zona de la Bassa del Coll; la construcció dels serveis públics a la zona del camp de bitlles; l’arranjament de l’àrea de Medi Ambient; les beques per a transport per als estudiants; el premi Jordi Cartanyà 2012 amb el vídeo de promoció turística “Serra de Godall”; el circuit saludable; la màquina de desfibril·lador; la teulada del cementiri, i la restauració de marges i pous.

Tot i la gran inversió feta, Esmel ha subratllat que el govern ha aconseguit rebaixar el deute, situant-lo en un 37%.

Però no només presenten fets, ha recalcat l’alcaldessa i candidata socialista, sinó propostes. Així Esmel ha marcat com a prioritats per al proper mandat la construcció d’un alberg; el projecte de modificació del pla urbanístic per a equipaments i habitatge; la construcció d’un aparcament per a vehicles; l’arranjament de l’enllumenat públic; la modernització de les plaques dels carrers; la instal·lació de serveis bàsics a la zona de Vil·lallarga; la promoció i impuls del turisme per generar ocupació; la pavimentació i serveis de la tercera fase dels carrers del poble; la creació de més zones verdes; el foment de plans d’ocupació per als aturats i aturades; el condicionament de l’accés i nou enllumenat del camp de futbol; l’obertura de la llar d’infants municipal; l’arranjament i serveis nous al cementiri municipal; l’adequació del parc infantil de la plaça de l’Església; l’activació del pla local de dones; la potenciació dels serveis socials i de les activitats per a la gent gran, i la construcció d’una pista d’Skate per als xiquets.

Per tot això, Esmel ha estat contundent: ” “La bona gestió i el compromís amb els godallencs i godallenques ens avalen per continuar treballant des del govern per Godall”.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s