El C.F. Godall campió de Lliga 2014-2015

C.F.Godall, campió de 3era catalana 2014-2015

Tant sols un any desprès d’haver aconseguit el títol de lliga de 4rta. Catalana (2013-2014), el Godall emprenia un camí nou a la nova categoria, a la qual s’hauria d’enfrontar amb equips de gran talla i de poblacions molt més grans que Godall.

Si l’any passat aquest equip ja va fer història en ser catalogat a nivell de resultats com el millor equip de catalunya (http://bit.ly/1ANnHRK) i fins i tot el programa El Foraster se’n va fer ressò: (http://bit.ly/1RJ6QDT). Enguany la fita encara té més mèrit, ja que recent ascendits a la nova categoria (3era catalana) el Godall ha aconseguit lo que en un principi pareixia una meta impossible: CORONAR-SE DE NOU COM A CAMPIÓ  DE LLIGA 2014-2015 a la nova categoria.

Aquesta plantilla (que no ens cansarem de dir-ho), té molt de mèrit, i el seu èxit com explica el seu capità Robert, es basa amb l’amistat i el companyerisme que uneix a tots els jugadors.

Felicitats a tots, cos tècnic, jugadors, directiva i afició d’aquest títol aconseguit i del que això representa per a un poble com Godall.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s