Godall, decidit a rebre senyal de TDT

Els cinc ajuntaments ebrencs que encara no reben senyal, presentaran una moció als ajuntaments ebrencs demanant que recolzin la seva petició.
Teresa Esmel, alcaldessa de Godall, diu que els veins dels pobles petits, tenen dret a rebre els mateixos serveis que la resta de ciutadans.

foto: jonmotar
(J.Roig/T.G.).-Els ajuntaments de les Terres de l’Ebre que encara no tenen accés a tots els canals de la televisió digital terrestre tornen a fer un front comú per demanar que la Generalitat es faça càrrec del cost de la instal•lació de les torres de comunicacions i dels equips tècnics necessaris per poder veure tots els canal de la TDT.
Ara farà quatre anys ja ho van intentar sense aconseguir-ho, per això, i segons avançava l’alcaldessa de Godall, Teresa Esmel , al programa “Món local” de La Pl
ana Ràdio, han decidit tornar a reivindicar el seu dret a rebre els mateixos serveis que la resta de territori, per això ja han tingut una primera reunió els municipis afectats, han demanat una reunió amb el Delegat del Govern i presentaran una moció als ajuntaments ebrencs demanant que recolzin la seua petició.
Sis anys després de l’anomenada apagada analògica, encara hi ha poblacions com Godall, Paüls, Alfara de Carles, Caseres i una part de la Galera, que no poden rebre correctament tots els canals de la TDT, i només poden veure la televisió a través de les emissions via satèl·lit o per internet.

url de la notícia original amb audio:  aquí

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s