Montsià Actiu celebra una jornada sobre meteodologies d’inserció sociolaboral innovadores

El projecte de desenvolupament econòmic local Montsià Actiu ha organitzat este divendres una nova acció en el marc dels treballs per consensuar, a través d’un procés de participació ciutadana, l’estratègia territorial Montsià 2026.

En esta ocasió, s’ha plantejat una jornada on Xavier Orteu, director d’INSERCOOP, ha aprofundit en Metodologies innovadores d’inserció sociolaboral.

La sessió s’ha estructurat en dos blocs; en el primer, es reflexiona sobre el concepte d’innovació i què s’hi pot fer en l‘àmbit de la inserció sociolaboral. “És interessant poder identificar des de quin lloc ens plantegem innovar i en relació a què”, explica el ponent. I afegeix: “Estes primeres reflexions ens permeten entrar en la necessitat de revisar alguns dels aspectes d’allò que venim fent”.

En el segon bloc, s’ha reflexionat al voltant d’aspectes concrets, com l’ocupabilització de les polítiques d’inserció, sobre la pèrdua de feina i la transformació del mercat de treball, la posició d’impotència en què queden les persones, o sobre la formació.

Montsià Actiu és un projecte de desenvolupament econòmic local impulsat en cooperació pel Consell Comarcal del Montsià, els ajuntaments d’Amposta, Alcanar, Freginals, la Galera, la Sénia, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara i Ulldecona, l’EMD dels Muntells. El projecte rep el suport i el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el projecte “Treball a les 7 comarques”. L’objectiu del projecte és donar suport a la dinamització econòmica del Montsià per generar riquesa i llocs de treball mitjançant la potenciació dels recursos endògens, i la cooperació pública i privada per millorar les condicions de vida de la població.

font: Aguaita.cat
Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s