Montsià Actiu ha ajudat a trobar feina a 206 persones en l’últim any

on

font: Aguaita.cat

Activa’t és el servei públic d’inserció que s’ofereix de suport a les persones que busquen feina des del Consell Comarcal del Montsià

Durant l’últim any, el dispositiu Activa’t del Consell Comarcal del Montsià ha atès més de 550 persones a tots els pobles del Montsià, 381 dels quals han participat en el dispositiu.

El resultat de l’atenció prestada ha estat el suport en la contractació de 206 persones, una xifra que representa un 54% del total de les persones participants. A més, n’hi ha que han participat en els aprenentatges integrals en la gestió del cítric, manipulació i aplicació de productes fitosanitaris i de soldadura especialitzada.

Activa’t és el servei públic d’inserció que s’ofereix de suport a les persones que busquen feina, siga perquè estan en situació de desocupació o bé perquè volen millorar la situació de la feina actual on treballen. Des de l’Activa’t s’ofereix orientació laboral, assessorament i seguiment en la recerca de feina amb una acurada atenció personalitzada i de suport a cada persona. També s’ofereixen tallers grupals de millora de competències, preparació de processos de selecció i visites a empreses per conèixer la gestió interna dels recursos humans.

Segons Carme Navarro, presidenta de l’ens comarcal, els resultats “són positius”, però “som conscients que hem de continuar treballant intensament per les persones que busquen feina”.
Montsià Actiu és un projecte de desenvolupament econòmic local impulsat en cooperació pel Consell Comarcal del Montsià, els ajuntaments d’Amposta, Alcanar, Freginals, la Galera, la Sénia, Godall, Mas de Barberans, Masdenverge, Sant Jaume d’Enveja, Sant Carles de la Ràpita, Santa Bàrbara i Ulldecona, l’EMD dels Muntells. El projecte rep el suport i el finançament del Servei d’Ocupació de Catalunya, mitjançant el projecte “Treball a les 7 comarques”.

L’objectiu del projecte és donar suport a la dinamització econòmica del Montsià per generar riquesa i llocs de treball mitjançant la potenciació dels recursos endògens, i la cooperació pública i privada per millorar les condicions de vida de la població.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s