L’Olius es classifica per la Final de Clubs de Bitlles de Catalunya

-font: NacioDigital.cat
Equips d’Olius i Igualada a la darrera jornada de la Lliga Catalana

 

Finalment i malgrat que no es va poder guanyar cap de les dues partides, Olius estarà a la final de Clubs de Bitlles de Catalunya que aquesta temporada es celebra a Godall (Montsià) el proper 11 de juny.

La darrera jornada ens visitava Igualada A que no es jugava res a la partida. En canvi Olius havia de guanyar les dues partides per aconseguir ser primer de grup. Aquesta pressió si que ha afectat els de casa que han vist com l’Igualada feia una partida molt encertada i unes puntuacions força altes. Aquest encert igualadí ha decantat la partida al seu favor.

A l’altre partida del grup entre Lloreta Kin i l’Ivars definia qui seria el primer de grup. Olius passes el que passes en aquesta partida, tenia la classificació per a la final de Catalunya assegurada. Lloreta Kin ha guanyat les dues partides i finalitza la lliga en primera posició seguit de l’Olius.Molt bon rendiment de l’equip d’Olius a la seva primera participació a la Lliga Catalana i al grup mes igualat i competitiu dels 8 que formen el campionat. Ara cal fer un bon paper en aquest torneig final.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s