Denunciat un caçador per capturar conills furtivament amb l’ús de fures

on
-font: Diari de Tarragona

El caçador va fugir i els Mossos el van poder enxampar a Godall, després d’una persecució.

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un caçador per capturar conills furtivament amb l’ús de fures  al Montsià.  El passat dia 18/05/2017 els agents de la Unitat Regional de Medi Ambient de Terres de l’Ebre, van tenir coneixement que un home de 47 anys i veí de Godall  podria estar efectuant caça furtiva de conills mitjançant la utilització de fures en una finca disseminada del terme municipal de la Galera.

Els agents es van personar a la finca indicada a efectes de poder comprovar aquesta activitat il·lícita. A causa de les diverses mesures d’autoprotecció que aquesta persona prenia, va detectar la presència dels agents mentre aquests s’apropaven a la seva posició . Per aquest motiu, va soltar tots els conills que havia capturat, va recollir les fures i va abandonar el lloc ràpidament amb el seu vehicle.

Els agents no van poder impedir la fugida d’aquesta persona però si que el van poder seguir, per vies secundàries, fins que el van interceptar a la localitat de Godall, prop del seu domicili. Allí els agents el van identificar i denunciar per caçar amb fures sense llicència, i manca d’autorització excepcional per caçar o capturar conills per al control poblacional. Per aquests motius també es van intervenir temporalment els animals, segons han informat els Mossos d’Esquadra.

denunciat un caçador per capturar conills furtivament amb l'ús de fures

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s