Godall reforma la seva plaça Major

on
-font: Teveon

L’Ajuntament de Godall ha iniciat les obres de millora i renovació de la plaça Major. Es tracta d’una obra que compta amb un pressupost de 48.000 euros que es finança amb el superàvit generat el 2016. La primera tinent d’alcalde d’Urbanisme de Godall, Teresa Esmel, ha explicat que tenint en compte que el deute del consistori és de només un 28%, l’equip de govern del PSC i el PP va decidir destinar els 50.000 de superàvit de l’exercici anterior a inversions de millora.

Els 2.000 euros restants del superàvit que no s’han destinat a la plaça s’han utilitzat per complementar la rehabilitació dels magatzems del camp de futbol municipal. L’alcalde de Godall, Francisco Aguiar, ha detallat que a la plaça de Major es renova el paviment, es construeixen voreres noves i es canvia l’enllumenat per tecnologia LED. També s’urbanitza un dels carrers adjacent.

La previsió del consistori és que les obres estiguin enllestides abans del 4 d’agost, quan comencen les Festes Majors. Paral·lelament, i a partir d’una subvenció de 150.000 euros del PAM de la Diputació de Tarragona, Godall està executant la tercera fase de millora dels carrers del municipi.

vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=RHz2ch5VRaY

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s