El govern de Godall assegura que l’oposició té tota la informació a disposició

on

-font: La Marfanta.com

El govern del PSC i el PP de Godall nega cap falta de transparència. Alexis Albiol, el portaveu d’Acord per Godall, l’únic partit a l’oposició a l’Ajuntament, va interposar una reclamació a la Comissió de Garantia del Dret d’Accés a la Informació Pública (GAIP), contra la negativa del govern de facilitar-los la còpia de diverses factures reclamades des del 2015 i també les actes de la junta de govern local. El GAIP és l’organisme encarregat d’atendre les reclamacions de la ciutadania i dels càrrecs electes en la vetlla dels seus drets, contra la desestimació de sol·licituds d’accés a la informació, i les seves resolucions són executives i vinculen l’administració afectada. La primera tinent d’alcalde d’Hisenda i Urbanisme, Teresa Esmel, ha afirmat que la informació està completament a la seva disposició.

“Els recordo que és un ajuntament petit, poden venir sempre i les hores que vulguen. Esta tarda tenim ple. Ahir van estar tots els documents del ple exposats al públic i no van venir. La transparència es fa venint a l’ajuntament i fent la feina”, ha dit Esmel.

Pel que fa a les factures, Esmel ha explicat que cada mes es fa un ple a l’Ajuntament on es dóna compte de l’estat de les finances i, per tant, poden veure tot allò que s’ha pagat.

Esmel veu amb les acusacions d’Acord per Godall un atac directe a la seva persona com a cap del PSC. Tant Acord per Godall com el PSC tenen tres regidors però un pacte amb l’únic regidor del PP va deixar fora del govern als primers.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s